Compartir
David Ponsetí, regatista del Club Nàutic Ciutadella i representant d’Espanya en el Campionat del Món 2023, s’ha tornat a sortir a nivell internacional en acabar en una flamant setena posició del Youth Sailing World Championships 2023 de Buzios, a Brasil. Un Top10 mundial que torna a deixar palesa la qualitat del regatista del CN Ciutadella, entre els millors del món d’entre 48 països.
Espectacular el que ha fet David Ponsetí en el Campionat del Món Juvenil representant Espanya. Des del primer dia de competició s’ha mantingut dins el complicat Top10, a on es trobaven els millors Ilca6 del món.
Brillant manera de l’esportista del CN Ciutadella de tancar un 2023 en clau amb molt bona nota, amb medalles tant a nivell nacional com internacional i seguint el seu camí de progressió de l’alumne del Centre de Tecnificació de les Illes Balears.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *