Son Servera tornà a gaudir del millor minibasket de les Balears

Hipotels Illes de Bàsquet-Foto Familia
Compartir

L’Hipotels Illes de Bàsquet va tornar a reunir molta gent relacionada amb l’esport de la cistella en un esdeveniment festiu i solidari

El Poliesportiu Virginia Torrecilla de Son Servera, la capital del Minibasket a les Balears, va tornar a acollir l’Hipotels Illes de Bàsquet que reuneix a prop de cent jugadores i jugadors de categoria minibasket de totes les illes en un esdeveniment que ja s’ha convertit en una gran festa del bàsquet balear amb un component solidari gràcies a la col·laboració de la Fundació FEBIB 1935.

L’Hipotels Illes de Bàsquet va tornar a servir a prop de cent esportistes per viure una de les seves primeres grans experiències de bàsquet amb companys i companyes de les demés illes amb un component esportiu, però també personal i de convivència que va reunir a una gran afluència d’espectadors durant tot el cap de setmana.

A més, com ja és habitual, aquest esdeveniment també va tenir un caire solidari amb la col·laboració de la Fundació FEBIB 1935, que va realitzar una recollida de sabatilles esportives pel Senegal i que va rebre una excel·lent resposta omplint dos carritos i tres sacs. La Fundación Escribano també va voler aportar el seu granet d’arena amb una nova recollida d’aliments no peribles en benefici de persones sense recursos. Una vegada més, l’Hipotels Illes de Bàsquet va combinar la pràctica esportiva, amb la solidaritat i amb la formació, tant d’àrbitres com de familiars i jugadors.

Per una banda, amb la taula rodona del dissabte capvespre amb la participació de la psicòloga esportiva i entrenadora de bàsquet formatiu Azu García i els exjugadors internacionals Fernando Romay i Juan de la Cruz, amb la moderació de Víctor
Uwagba. Per una altra banda, el Comitè d’Àrbitres de la FBIB va aprofitar l’Illes de Bàsquet per seguir amb la formació de joves àrbitres, que varen ser els encarregats de dirigir la totalitat dels encontres amb una feina de tutorització i de seguiment en vídeo per a la seva millora.

L’Hipotels Illes de Bàsquet ja és un habitual dins el calendari del bàsquet balear i el seu seguiment ha crescut en els darrers anys amb una gran afluència de públic durant els partits i també a la taula rodona, que va omplir el Teatre La Unió.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*