Moll s'illa Plana
Compartir

Es molls de s’illa Plana as Port de Maó s’estan adaptant per poder-los emprar per ses escoles de vela i de piragüisme

 Moll s'illa Plana

Es molls de s’illa Plana as Port de Maó, s’estan adaptant perquè es emprin ses escoles de vela i de piragüisme des Club Nàutic Villacarlos i es Club Marítim de Maó, i que ara ja utilitzen part de les instal·lacions.

Autoritat Portuària de Balears aprofita així es domini públic de s’illa per dedicar-lo a sa pràctica esportiva i d’activitats lúdiques. De fet, fa un any i mig que es Club Nàutic Villacarlos empra part de s’espai per guardar ses piragües i també ses embarcacions de vela lleugera.

Es pressupost d’aquesta actuació, que tindrà una durada de quatre mesos, és de 304 mil euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *