CCE San Lluís- Veterans
Compartir

Fútbol a Ses Canaletes

Partit entre veterans del CCE Sant Lluís i la UD Mahón

Els veterans del CCE Sant lluis i la UD Mahon s’enfrontaran aquest dissabte a partir de les 11:00 hores a l’Annex del Camp Municipal de Ses Canaletes en un partit a benefici del Fons Menorquí de Cooperació.

Tots dos equips de veterans s’enfrontaran per recaptar fons per a aquesta associació, que coordina els Aportacions de les Institucions locals sòcies i canalitza aquests recursos a través d’projectes de cooperació per al desenvolupament i la Sensibilització per tal de contribuir des de Menorca a la construcció d ‘ un món més just.Veterans

Per part llluisera estaran presents a la trobada Javi Fuxà, Miguel Ángel Coll, Juanjo Olives, Felipe Rotger, Jorge Parra, Juanmi Pons, Cecilio Morente, Miquel Segui, Migue Casanova, Eugeni Moreno, Benito Sintes entre d’altres per al retrobament d’uns jugadors que han estat part de la història de la nostraEntitat.

L’entrada sera gratuita per els assistents que podran gaudir de la qualitat dels jugadors dels dos equips uns anys despres.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *