Presentacio-CB-Jovent-dAlo-2013-2
Compartir

En marxa la nova temporada 2016-2017 del CB Jovent d’Alaior

Després de sa confirmació i estructuració de sa nova temporada esportiva per part de sa Junta Directiva i des coordinadors (en Nando Moya i en Miquel Sintes), el CB Jovent d’Alaior està planificant i estructurant cada equip, dels 20 prevists per a sa nova temporada.

Pel que fa a sa categoria sènior masculí, es club aposta per es Jovent Coinga (Primera Nacional masculina), equip que novament estarà baix sa direcció d’en Josep Maria Calsapeu, ajudat per en Carlos Juanico i estant de delegat de s’equip en Frans Triay.

Aquest equip, després d’una temporada anterior complicada, ha sofert alguns bons canvis, pel que fa as jugadors que el composaran. Per una banda, seguiran vestint sa samarreta blanca en Ferran de la Fuente, en Pablo Sánchez, n’Iñaki Higuero, en Fèlix Olives i en Dani Martín. Per altra banda, s’hi afegiran n’Adri Sintes, en Pere Saura i en Pere Sitges (procedents del CD Alcázar), en Joshua Teixidor (procedent del CCE Sant Lluís), en Juanlu Carretero (procedent del CB La Salle Mahón), n’Antonio Cuenca (procedent del CB Es Castell) i en Xavi Martí.

Un bon grup humà, i de nivell per a sa nova temporada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *