Presentacio tres proves Ciutadella Biosport Menorca
Compartir

Beach Polo, travessia noctura i un triatló

Ciutadella serà es centre esportiu de s’illa es proper cap de setmana. Coincidint amb la festivitat del 9 de juliol, sa ciutat acollirà fins a tres proves esportives que compten amb es suport de Biosport Menorca. Es tracta des beach polo, sa travessa solidaria de sa lluna plena i es triatló sprint Platja Gran.Presentacio tres proves Ciutadella Biosport Menorca

Es dissabte durant es matí i es capvespre sa Platja Gran acollirà un torneig de beach polo, una modalitat similar as waterpolo però que es juga a sa mar. Es partits es disputaran de les 11 a les 13.30 hores així com de les 15.00 a les 17.30 hores.

Cap as fosquet s’activitat es traslladarà a sa Platja Gran on a partir de les 21.30 hores tindrà lloc sa Travessa Solidaria de sa Lluna Plena, una travessa de 1.000 metres oberta a tothom i que comptarà amb elements lumínics per part de la organització per transformar s’esdeveniment en quelcom festiu. Així mateix, sa travessa estarà dedicada as serveis socials de s’ajuntament de Ciutadella. Ses inscripcions es poden fer a través de la web www.elitechip.net.

Per últim, ja es diumenge, a partir de les 8.30 hores es disputarà es triatló sprint de sa Platja Gran puntuable per a sa lliga de triatlons i per sa fase de classificació IGA. Ses distàncies seran 750 metres nadant, 20KM de bicicleta i 5KM de cursa a peu. Així mateix també hi haurà un aquatló popular de 2,5KM de carrera a peu, 750 metres de natació i 2,5KM de carrera a peu. També hi haurà un aquatló per es més petits. Ses inscripcions les podeu trobar a sa web www.elitechip.net.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *