Travessa Festes Na Macaret
Compartir

Na Macaret tornarà a tenir travessa per ses festes

Na Macaret comptarà, un any més, amb una travessa de 1.400 metres amb motiu de ses seves festes populars. Serà es proper 7 d’agost a les 10.30 hores amb sortida i arribada a sa platja des poble.

S’esdeveniment, organitzat per s’Associació de Veins i Biosport Menorca, formarà part des actes amb motius de ses festes, de sa mateixa forma que ho va fer l’any passat quan es van inscriure més de 120 persones tot i que el dia no va acompanyar.Travessa Festes Na Macaret

Per aquesta segona edició, es circuit sortirà de sa platja i mitjançant unes boies senyalitzades, es participants faran un recorregut que es durà a voltar s’Illa de Ses Formigues fins a completar aquests 1.400 metres.

Ses inscripcions tindran un preu de promoció fins as proper 8 de juliol que serà de 12 euros. A partir d’aquí i fins dia 6 d’agost es preu serà de 15 euros més els 3 euros de lloguer de xip per aquells que ho necessitin. Es dia de sa cursa es preu serà de 20 euros + 3 euros per es lloguer de xip. Es participants obtindran de regal un gorro i una camiseta commemorativa, i tindran avituallament final.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *