Compartir
La secció de submarinistes del Club Nàutic Ciutadella no sap estar aturada i passa tantes hores fora com a dins la mar.
Aquest passat cap de setmana el col·lectiu de submarinistes CNC va participar activament en una jornada de formació a Mallorca per col·laborar en un dels projectes d’Observadores del Mar, OdM Climate Tour, on hi ha assistit en Genís en nom del Club Nàutic Ciutadella.
Va ser aquesta una jornada de formació teòrica i pràctica, on el representant del CN Ciutadella ha pres nota de tot per després formar als membres de la secció d’escafandrisme del Club.
Esteim molt contents d’haver estat seleccionats per col·laborar en aquest projecte, que consisteix en fer un monitoratge col·lectiu per a obtenir la imatge global de l’impacte del canvi climàtic en les nostres costes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *