Compartir

El departament d’Esports del Consell Insular de Menorca ha fet entrega de dos palets de material esportiu a centres de l’àrea de Benestar Social.

Es tracta de peces esportives que s’han anat emmagatzemant durant molts anys a les instal·lacions del propi Consell Insular i que no se’n donaven ús, i des del departament han activat la posada en marxa d’aquesta iniciativa.

Més de 6.400 productes han estat donats, entre els quals hi ha 3.000 samarretes, 1000 polseres, 2000 imants, 35 pantalons, 250 jocs, 21 estoretes, 130 petos, 40 gorres, 25 canelleres, 25 mocadors pel cap, 49 conjunts de dessuadores i pantalons, 145 obsequis i regals, 5 motxilles de tela i 1 micròfon.

Els beneficiaris d’aquest material han estat les residències de gent gran de Maó, els centres de Trepucó, la Casa de la Infància, el centre de salut mental de Calàbria, Es Castellet i Santa Rita.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *