Cn ciutadellaFoto: CN Ciutadella
Compartir

La quarta prova dels Jocs Escolars 2024 de Piragüisme de Menorca celebrada aquest passat dissabte a la platja de Santandria ja és història i com el mateix José Luis Moles, director tècnic del Club Nàutic Ciutadella va dir, es va viure una jornada ben polida, entretinguda i que va tornar a mostrar el nivell dels joves palistes de la nostra illa.

Aquesta prova estava organitzada per el CN Ciutadella i a més es va poder gaudir d’un temps molt bo a Ciutadella, el que va suposar que es pogués veure una trobada emocionant per les famílies i curisos que es van citar a Santandria.

Un altre dia espectacular per celebrar aquesta quarta prova, on els nostres regatistes dels clubs menorquins ho van donar tot i va acabar amb el domini clar dels membres del Club Marítimo Mahón, que va tornar a demostrar ser una de les millors canteres de les Illes Balears.

Tot i el domini del CM Mahón, els locals del CN Ciutadella també van aconseguir quatre podis: 2on  Nanuk Marquès (Home Benjamí K1),  2on Sergio Da Costa (Home Cadet K1), 3er Albert Riera (Home Cadet K1) i 1a Berta Sans (Dona Infantil K1).

Arriba ara un moment determinant de la temporada per el piragüisme menorquí i proves com la de Santandria molt ben organitzada per el CN Ciutadella ajuden als jove a preparar-se i veure en quin punt estan cada un d’ells i elles.

Resultats

Home Prebenjamí:
1er Lluc Marquès – CMM

Home Benjamí:
1er Jaime Montañes – CMM
2on Nanuk Marquès – CNC

3er Gabriel Mora – CMM

Home Aleví:
1er Jaume Martí – CMM
2on Leonardo Pons – CNC
3er Pablo Cayarga – CMM

Home Cadet:
1er Angel Vidal – CMM
2on Sergio Da Costa – CNC
3er Albert Riera – CNC

Dona Infantil:

1er Berta Sans – CNC
2on Sienna Hall – CMM
3er Aina Teresa Pallas – CMM

Home infantil:
1er Marcos Pons – CMM
2on Bruno Pons – CMM
3er Aingeru Salaverria – CMM

Dona aleví:
1er Hannah Cook – CMM
2on Adriana González – CMM
3er Olivia Laso – CMM

Dona Cadet:
1er Djamila López – CMM
2on Angela Mesquida – CMM
3er Laia Mora – CMM

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *