Compartir
Avui comencen les 100 Milles entre illes 2024 i amb aquest vídeo un feim un petit resum de què han estat aquests dies previs a la regata, on alguns participants que han vingut de fora ens expliquen com ho estan vivint.
 
En Cédric, de Suïssa, és la primera vegada que hi participa, i ens explica que fa 5 o 6 anys que va començar a navegar, tot i que de manera intensa només fa 3 anys. Just fa un any que es va comprar el seu mini, i ens explica que ha estat un any molt intens d’entrenaments i sortides a navegar, i ha estat molt emocionant. Ens explica també que aquests dies han estat molt intensos, que han passat el control de seguretat, on comproven que tot estigui correcte (equip de seguretat, jaleco salvavides, ràdio portàtil, i mil coses més. I ara toca mirar la meteorologia i construir l’estratègia per la regata.
 
Després d’aquestes petites entrevistes que ens expliquen un poc els moments previs a la regata, podem veure com se’ls dona una bosseta del Club amb uns detallets dels col·laboradors d’aquesta regata, i podem veure com @coingamenorca, un d’ells, ens va ajudar a preparar aquesta picada per donar a tastar el formatge de Menorca als participants de la regata. Moltes gràcies!
 
Ara només queda viure la cerimònia inaugural, avui a les 20h al Club Nàutic Ciutadella, i esperar a demà per veure la sortida de tots els minis i creuers participants (en principi a les 14h), esperem que les condicions meteorològiques acompanyin. Molta sort a tots i totes!
 
https://deportesmenorca.com/wp-content/uploads/2024/03/VID-20240328-WA0042.mp4

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *