La BollaParella guanyadora del Campionat de La Bolla. Foto Toni Seguí - Revista S'Auba
Compartir
logo s'auba
Toni Seguí

Joan Hernández i Tiago Pons van guanyar ahir divendres el XIV Campionat de la bolla per parelles després de derrotar en la final a Miquel Fullana i Migue Casanova per 12-6 en una partida que va durar 49 minuts. La competició es vacelebrar en eljugadero o pista de joc de l’entitat organitzadora, el CCE Sant Lluís, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Lluís i Consell insular i el patrocini de Xarcuteria Es Molí i Nàutica Reynés.

Joan Hernández i Tiago Ponsvan començar guanyant les quatre primeres bollades (1-0, 1-0, 1-0 i 3-0)adjudicant-se els sis primers punts de la partida. Amb un 6-0 en contra, Fullana i Casanova van guanyar les dues següents bollades obtenint tres punts i escurçant diferències (6-3). A partir d’aquí, la partida va continuar amb la dinàmica de victòries de dues bollades per cada parella i de forma alternativa (3-0, 0-3, 3-0), per la qual cosa la diferència de sis punts de les quatre primeres bollades va ser fonamental per Hernández i Ponsper aconseguir la victòria final.

Més treballada havia estat abans la victòria de Biel Sans i Josep Sales, en la partida per dirimir el tercer i quart classificats, imposant-seamb una espectacular remuntada per un ajustadíssim 11-12 a Biel Vidal i Sebastià Pons en una partida que va durar una hora i nou minuts.

Bon inici de la parella formada per Biel Vidal i Sebastià Pons, amb una primera bollada per 3-0, que va tenir les màximes diferències a favor seu en la sisena bollada (8-3) i en la desena (11-6), aquesta només a un punt de la victòria. Les tres següents bollades van ser favorables per a la parella rival que va empatar la partida amb un emocionant 11-11, quan duien disputada una hora i cinc minuts de partida. Quatre minuts després, Biel Sans i Josep Sales aconseguien el punt que els donava la victòria i la tercera plaça del campionat.

L’entrega dels trofeus va anar a càrrec de la vicepresidenta del CCE Sant Lluís, Rita Pons, la regidora d’Esports i Cultura de Sant Lluís, Chiara Berini, el director insular de Cultura, TiagoReurer, i Mónica Fontcuberta (Xarcuteria Es Molí).

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *