La BollaFoto: Toni Seguí - Revista S'Auba
Compartir
logo s'auba

Toni Seguí – Revista S’Auba

El CCE Sant Lluís-B ha guanyat per 5-12 al CCE Sant Lluís-A en el Torneig del joc de la bolla que es va celebrar ahir al jugadero de l’entitat amb motiu del Dia de les Illes Balears, amb l’organització del CCE Sant Lluís i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Lluís i el Consell insular.

El CCE Sant Lluís-B es va imposar clarament al seu rival en una partida que va constar de sis bollades i que es va perllongar durant dues hores i quinze minuts. L’equip capitanejat per Toni Pons va començar guanyant les quatre primeres bollades amb els resultats de 0-4, 0-1, 0-4 i 0-2, per la qual cosa l’equip sumava 11 punts en una hora i mitja de joc i només li faltava un punt per arribar als 12 i aconseguir la victòria.

No obstant açò, el CCE Sant Lluís-A capitanejat per Joan Hernández va guanyar la cinquena bollada per 5-0, que posava el marcador en 5-11 i ampliava les seves opcions de poder lluitar per a la victòria final. Però l’equip de Toni Pons va recuperar l’autoritat en la sisena bollada en què va obtenir el punt que li faltava per guanyar el torneigamb el resultat final de 5-12.

La batlessa de Sant Lluís Loles Tronch i el director insular de Cultura Tiago Reurer van entregar unes plaques als vuit jugadors de l’equip guanyador, el CCE Sant Lluís-B: Toni Pons, Migue Casanova, Agustí Pons, Miquel Fullana, Biel Sans, Tolo Piris, Eloy González i Fernando Dueñas.

Per la seva part, el CCE Sant Lluís-A va estar format per Joan Hernández, Tiago Pons, Sebastià Pons, Benito Sintes, Serafí Piris, Joan Seguí, Biel Vidal i Josep Sales.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *