Compartir
La segona celebrada dissabte de la mà del Club Nàutic Ciutadella ja és història i ha deixat a tots els clubs participants de les Illes Balears més que contents, malgrat les condicions meteorològiques.
Amb gairabé , i uns 20 d’ells del CN Ciutadella (9 veterans, 4 infantils, 1 juvenil, 1 Sub23 i 4 cadets) es va donar per acabada dissabte migdia aquesta Copa de la millor manera possible.
Un poc mé tard de les : es donava la , la dels , a la badia del port de Ciutadella. Van fer un recorregut de 3.000 metres, anant de davant el Castell de Sant Nicolau fins una boia una mica més endavant, i girant cap al CN Ciutadella, per acabar la prova allà. Un poc més de les : es feia la sortida de la , també des del Castell de Sant Nicolau, un recorregut de 8.000 metres en total, girant a les boies i arribada en el Moll de la Trona del CNC.
Al final, un èxit en tots els sentits, tot i que fins a darrera hora va penjar el circuit per el mal temps. Al final es va optar per la seguretat dels esportistes i envers d’anar al Pont den Gil es va fer a la badia. Una prova dura per les condicions i el fort vent i que va fer emprar la força als palistes de les Balears. Màxima satisfacció entre tots els clubs arribats a Ciutadella, amb domini majoritari dels clubs vinguts de Mallorca.
En quant a la classificació per Clubs de la categoria Màster el CN Ciutadella acabaria medalla de plata, amb aquests grans resultats locals:
1 Albert Santiago – Home Senior K1
2 Miquel Llompart – Home Infantil K1
3 Antonio Huguet – Home Cadet K1
3 Gael i Berta – Home Infantil K2
3 Gabriel Caldenteny – Home Veterà 45-49 K1
1 Ricard Ruiz – Home Veterà 50-54 K1
3 Toni Moll – Home Veterà 50-54 K1
1 Wolfgang Emmerich – Home Veterà 55-59 K1
3 Josep Maria Marques – Home Veterà 55-59 K1
3 Arturo Grijalba – Home Veterà 60-64 K1
1 Maria Pilar Cornejo – Dona Veterana K1

Al final i quan ja tothom havia acabat, es va dur a terme una familiar picada en el T i tot seguit l’ i el dinar en el Restaurant del Club, amb ·.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *