Compartir

Sempre confiant en què el temps es porti bé i ho permeti, aquest cap de setmana es farà en el Club Nàutic Ciutadella el primer campionat de l’any, el Campionat Social de Pesca de Calamars 2024, de la mà del club. Amb inscripció gratuïta, hi pot participar tothom qui vulgui i es poden apuntar fins dia 12 de gener (divendres).

S’han d’apuntar presencialment a l’oficina d’esports del club (de dilluns a divendres de 8 a 14h), o enviant un mail a esports@cnciutadella.com o enviant un whatsapp a gestió esportiva: 613 08 82 25.

Requisits: nom de la tripulació, nº de tripulants i llicència de pesca en vigor.
La sortida es donarà dissabte a les 15:00h des del moll del Club Nàutic Ciutadella. La finalització de la prova serà a la terrassa del Club a les 19:00h, quan començarà la pesada i seguidament l’entrega de trofeus d’un campionat patrocinat per Laser Servei i organitzat pel Club Nàutic Ciutadella amb la colaboració del Consell Insular de Menorca

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *