Trofeus CN Ciutadella
Compartir
Aquest dimarts a fosquet es va celebrar a les dependències del Club Nàutic Ciutadella l’entrega de trofeus del 67è Trofeu Almirall Farragut / Campionat de Balears d’Ilca 6 del 2023, organitzat per Es Nàutic i la Federació Balear de Vela.
Hi van assistir, entre d’altres, el conseller d’esports del CIM, Joan Pons Torres, l’alcaldesa de Ciutadella, Juana Mari Pons i el president del CN Ciutadella, Gonçal Moll.
Des del CN Ciutadella es vol donar la més sincera enhorabona a tots i totes els participants arribat de tots els punts de les Illes Balears per aquestes regates viscudes en aquest 2023. I sobretot, el valents que han estat per sortir a la mar a competir aquests dies a Ciutadella amb aquestes condicions meteorològiques i a tots els que han fet possible aquest campionat.
Quant a triomfs absoluts, Neus Soler (CN Ciutadella) ha estat la campiona d’aquest Trofeu Almirall Farragut 2023 de la classe Optimist; Xavier García Ollé (RCN Palma) ha guanyat el Farragut en Ilca6 i també el Campionat de Balears, amb Aina Garau (CN Arenal) en dones i en Ilca4, victòries de Marc Sanz (CM Mahón) en masculí i Clara Mendoza (CN Ciutadella) en femení.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *