Compartir

Aquest dilluns va ser un altre dia bastant dur en aigües de Ciutadella on es celebra el Campionat de Balears Ilca6 de la mà del Club Nàutic Ciutadella. La penúltima jornada es va celebrar amb unes condicions meteorològiques bastant fortes, amb vent de fins a 25 nusos i les ones van anar creixent al ponent menorquí. Finalment es van poder fer tres proves, que van anar molt bé, tret de la darrera que a causa de les condicions meteorològiques alguns se’ls hi va trencar part del material.
La previsió per aquest dimarts és que encara hi haurà més ones però en principi es farà tot el possible per sortir a navegar.
Dels representants del CN Ciutadella en aquest Balear Ilca6 de Ciutadella destacar en els provisionals: Toni Mesquida el 15 sub17; David Ponsetí el 11 absolut (va patir una rotura de material el primer dia) i Borja Torres el 13 absolut. I en femení:
Maria Gornès va la 6 sub19.

Adjuntam classificacions generals a manca de la darrera prova i dimecres matí enviam fotos entrega premis i resultats definitius.

https://regates.cnciutadella.com/ca/default/races/race-resultsall/text/67e-trofeu-nacional-almiral-farragut-45e-farragut-chico-ca/menuaction/race

https://regates.cnciutadella.com/ca/default/races/race-resultsall/text/67e-trofeu-nacional-almiral-farragut-45e-farragut-chico-ca/menuaction/race

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *