Compartir

El Club de Bàdminton d’Alaior ha rebut amb mans obertes al seleccionador balear escolar, Vicenç Martínez, entrenador d’Eivissa amb titulació nivell III i recent campió d’Espanya Veterà en Dobles i Individual. La visita del seleccionador va consistir en una Masterclass de bàdminton, possible gràcies al programa Shuttle Islands de la Federació Balear, i donada a dos grups de fillets.

El primer grup va comptar amb 12 jugadors del Club que han practicat els moviments bàsics amb les correccions de l’entrenador. El segon grup per altra banda, va concentrar jugadors d’altres club de l’illa per centrar la seva activitat en aspectes del desenvolupament del plan de joc als partits.

Els fillets participants varen gaudir molt de les lliçons del seleccionador Martínez i varen aprendre a desenvolupar les habilitats i tècniques de l’esport del bàdminton.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *