Compartir

Ciutadella van protagonitzar un notable cap de setmana passat a la Copa Federació Neobookings de la categoria Ilca 4 que es va disputar a Eivissa.

Més d’un centenar de regatistes de vela lleugera van participar en aquesta competició, la primera prova classificatòria autonòmica de la temporada 2023-2024, que estava organitzada pel Club Nàutic Sant Antoni.

Finalment es van poder completar cinc proves a la badia de Portmany en els tres dies de competició, després d’un primer dia sense competició pel temporal.

En la competició femenina de 37 embarcacions les dues regatistes del CN Ciutadella Clara Mendoza i Neus Soler acabarien la 17 i la 30, respectivament. Entre la prova masculina a Eivissa i amb 55 regatistes competint, molt de canvi del primer al segon dia, acabant Toni Mesquida prop del top10 en la posició 15 i el desè sub10; Bernat Soler era el 21 i Diego Spinardi amb només tretze anys acabaria el 37 absolut.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *