El president del Consell Insular de Menorca es reuneix amb el Club Marítim de Maó
Compartir

Durant la trobada han tractat l’organització de la Copa del Rei d’Embarcacions d’Època, el programa d’activitats de regates del 2024, i la necessitat d’estudiar fórmules per garantir la supervivència del club i les seves activitats socials

El president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, mantingut aquest dilluns, 28 d’agost, una trobada institucional amb representants del Club Marítim de Maó. En concret, s’ha reunit amb el seu president, Antonio Hernández, el vicepresident, Arturo Palomo, un vocal, Basilio Ferrer, i el gerent de l’entitat, Ignacio Marra-López.

Durant la trobada han tractat l’organització de la Copa del Rei d’Embarcacions d’Època, el programa d’activitats de regates del 2024, i la necessitat d’estudiar fórmules per garantir la supervivència del club i les seves activitats socials.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *