Piragüismo-santandria
Compartir

Sa platja de Santandria de Ciutadella es prepara per acollir aquest dissabte matí el Campionat de Menorca 2023 de piragüisme per a les categories de benjamins a cadets. És a dir, es tracta de la quarta competició de la Fase Insular-Segona Lliga Menorca, essent el Campionat de Menorca de Pista d’enguany. Un esdeveniment què en el seu dia es va haver d’ajornar per el mal temps i què ara sí, si no hi ha res de nou, es podrà dur a terme, amb el Club Nàutic Ciutadella com a amfitrió.

Prop d’una cinquantena d’esportistes arribats del mateix CN Ciutadella, així com del CM Mahón i del CN Villacarlos es citen dissabte a Ciutadella en aquest campionat que suposa la quarta prova dels Jocs Escolars de Menorca, amb l’ajut com sempre del Consell Insular de Menorca.
Durant tot el dematí la platja de Santandria serà la capital del piragüisme a Menorca i primer seran els prebenjamins i benjamins en sortir, per després venir els alevins, infantils, cadets i paracanoe, amb entre 1.000 i 5.000 metres de recorregut, segons les edats. Ja a les 13 hores hi haurà l’entrega de trofeus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *