12 menorquins presents a nes campionat infantil de karate

Art gim-campionat infantil de karate
Compartir

Es club Art gim viatge a Madrid el campionat infantil de karate. Amb un total de 12 participant, de Ciutadella, es Metcadal i Mao: Participan: En dues modalidats kata (Forma) i kumite ( Combate) Elba Gabbi: kata i kumite. Nora Alonso: Kata i kumite. Daniela Santolaya: kata kumite. Nora Zola: kata i kumite. Sergi Mesquida: kumite Marc Simonet: kumite Aleix Fontrodona: kata i kumite Asier Santolaya: kata i kumite. Marcos Herver: kata i kumite. Roi Paz: kata Pietro Zola: kata i kumite. Narcis perches: kata i kumite.

Els representants de Artgim en fet molta feina per aquest campeonat i esteim molt contents del rendiment i actitud del nens. Ara falta que surtin a disfruta de la experiencia i que surtin reforsats per a la proxima. Desde l’Art gim volem agrair els pares la confiança i els nens tant de esforç.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*