Dos ors i una plata del CN Ciutadella en el Campionat de Balears de piragüisme

Campionat de Balears de piragüisme-grup
Compartir
El Campionat de Balears d’Hivern de Joves Promeses 2023 (Trofeu Illes Balears) ha tornat a xerrar ciutadellenc i amb força aquest cap de setmana en el Llac Esperança de Mallorca, ja què el grup de representació del Club Nàutic Ciutadella ha mostrat en general un gran rendiment i actitud durant tot el Balear.
En quant als resultats individuals aconseguits per els CNC a Mallorca, destacable per segon any seguit el títol de campions de Balears aconseguit novament per Miquel Llompart i Berta Sans, primers de les Illes en Infantil B els dos palistes del CN Ciutadella. També molt destacable la medalla de plata del CNC Nanuk Marquès, subcampió balear a Prebenjamí.
A part, Lluís Pons era quart a Benjamí A i Cédric Barro i Marc Llompart, cinquens en Benjamí A i Aleví, respectivament. “Amb la resta de representants del CNC, molt contents amb la seva actitud i rendiment i amb un temps espectacular, amb sol i sense vent. Ideal perquè els piragüistes poguessin gaudir d’un campionat amb unes condicions inmillorables” destaca el director tècnic des Nàutic José Luis Moles.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*