Sisena edició de l’Hipotels Illes de Bàsquet

Cartel 6 edició de l'Hipotels Illes de Bàsquet
Compartir

Es Torneig de minibasquet es durà a terme a Son Servera es 4 i 5 de febrer

La sisena edició de l’Hipotels Illes de Bàsquet se celebrarà els dies 4 i 5 de febrer al municipi de Son Servera, la capital balear del minibasket.

Aquest esdeveniment, que ja és un clàssic del calendari del bàsquet a les Illes Balears, comptarà amb la disputa d’un torneig minibasket amb les millors jugadores i millors jugadors de l’arxipèlag i altres activitats formatives i solidàries que s’organitzaran entorn d’aquest torneig. A més, aquest esdeveniment tendrà un component solidari amb la recollida de sabatilles esportives pels nins del Senegal i una recollida d’aliments no peribles en benefici de la Fundación Escribano.

El Poliesportiu Virginia Torrecilla ja està preparat per a acollir una nova edició del tradicional Hipotel Illes de Bàsquet que organitza la Federació de Bàsquet de les Illes Balears amb un total de prop de cent jugadores i jugadors minibasket de totes les illes. El torneig vendrà acompanyat d’una taula rodona titulada ‘Diversió en lloc de pressió’ amb la participació de Víctor Uwagba, com a moderador, Azu García (psicòloga esportiva i entrenadora de bàsquet formatiu) i els exjugadors professionals Fernando Romay i Juan de la Cruz. Serà al Teatre La Unió. Tot això dins un entorn solidari amb diferents iniciatives que es duran a terme durant aquest esdeveniment. Per una banda, la Fundación Escribano col·laborarà amb l’activitat amb la recollida d’aliments no peribles per a persones sense recursos. A més, la Fundació FEBIB 1935 realitzarà una recollida de sabatilles esportives que seran aportades als nins i nines del KAF Basket del Senegal. La FBIB segueix compromesa amb l’esperit solidari a través de la pràcitca esportiva i aprofitarà aquest esdeveniment tan arrelat al calendari del bàsquet balear per aportar el seu granet d’arena en aquests dos col·lectius desafavorits. Totes les activitats es realitzaran al municipi de Son Servera, que des de l’any passat és la capital balear del minibasket.

L’Hipotels Illes de Bàsquet sempre és una gran experiència pels joves esportistes que, per molts d’ells, és la seva primera gran activitat amb companys i companyes de les demés illes de l’arxipèlag. Per això, aquest esdeveniment és una gran experiència esportiva, però també personal per a la formació de tots ells. 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*