Cicle de Conferències d’Es Nàutic per el Centenari

Cartell Cicle de Conferències d'Es Nàutic
Compartir

El Club Nàutic Ciutadella es troba de ple amb els actes de celebració del seu Centenari, dins tot aquest any 2023. En l’àmbit social, hem organitzat un cicle de conferències que estaran dirigides per experts en diversos temes relacionats amb la mar. Les xerrades estaran obertes i aniran adreçades a tot tipus de públic, l’entrada serà gratuïta i no serà necessària la reserva de plaça. El cicle de conferències tindrà lloc al Club Nàutic Ciutadella, amb horari de 20h00 a 21h00. 

A continuació es detallen les ponències programades pel febrer i març: 

  • Gabi Pérez, “Fenòmens de temps sever i navegació al Mediterrani”, dia 10 de febrer.
    Phil Taquin, “Apnea: un estil de vida”, dia 24 de febrer.
    Sandra Espeja, “Ciència ciutadana: on tu ets protagonista”, dia 10 de març.

Xisco Gràcia, “Aigua, roca i foscor: la passió per descobrir coves subaquàtiques”, dia 24 de març.Les conferències estaran dirigides per experts en temes relacionats amb la mar i promet ser una oportunitat única per a conèixer de primera mà les últimes tendències i avenços en la navegació, la ciència i el medi ambient. No perdis l’oportunitat d’assistir a aquestes xerrades i aprendre més sobre la mar i la navegació. Més endavant anirem informant del següent torn de xerrades, les quals esperam que tenguin lloc a l’abril i al maig.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*