Toni Moll i Jaume Clar guanyen es Campionat de Pesca de Calamars d’Es Nàutic

Campionat de pesca de calamars d'Es Nàutic
Compartir

Dissabte passat, 14 de gener, es va fer el primer Campionat de Pesca Recreativa del 2023, del Club Nàutic Ciutadella. En el Campionat de Pesca de Calamars que obria la temporada en Es Nàutic hi va haver un total de 15 embarcacions participants.
Es va donar la sortida a les 15:00 h., amb la meteorologia una mica justa, ja que al migdia havia augmentat el vent de mestral (tot i que sobre les 16h havia de baixar d’intensitat). La tornada era a les 19:00 h., i just arribar es feia la pesada dels calamars  a la terrassa del bar del Club Nàutic Ciutadella, i tot seguit, l’entrega de trofeus.

Els guanyadors del campionat de pesca de calamars van ser:

1r – Toni Moll i Jaume Clar – embarcació Big Bang – 4,365kg (20 peces)
2n – Hilario Martínez – embarcació Morsa – 4,077kg (17 peces)
3r – José Torrico Mesa – 3,180kg (17 peces)
Peça major – Joan Marquès – embarcació Aventura – 65gr.

Campionat de pesca de calamars d'Es Nàutic

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*