Arriba sa I Sant Silvestre de Maó – Illa de Menorca

Poster San Silvestre 2022 Maó- Illa de Menorca
Compartir

Sa cursa serà dissabte 31 de Decembre a les 10 hores

Més de 100 inscrits a Maó a falta més de 2 setmanes per al que serà l’últim esdeveniment esportiu de l’any a l’illa.
Promoguda per l’ajuntament de Maó, el centre neurològic del qual serà a la pista d’atletisme, on es donaran les sortides i arribades de les diverses curses entre categories menors (dintre el recinte) i la cursa absoluta.Cursa absoluta amb una distància de 6500m i que després de fer una volta a la pista, es sòrtira per la porta del carrer Vasallo i enfilarà els diversos camins d’asfalt per anar i venir fins a la població maonesa de LLucmaçanes, en un circuit del més atractiu i ràpid per acabar entrant una altra vegada a la pista, fent una volta final abans de passar la línia d’arribada, on els corredors trobaran una zona post meta, amb diversos productes i beguda calenta inclosa per després de l’esforç.

Plano San Silvestre Maó- LLumesanes- Maó
Trofeus, samarreta, disfresses i bon rotllo és el que es pretén en aquest nou format, que compta amb la col·laboració del Menorca atletisme-Maó, elitechip i l’associació de veïns de Llucmasanes, segons ens ha informat Richy Sintes autor del projecte.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*