Sa Selecció Balear guanya a nel Constacia es Trofeo Dijous Bo

Selecció Balear-Dijous Bo
Compartir

Es jugador del CE Mercadal Bartomeu Amengual va representar Menorca

Sa selecció balear masculina absoluta, amb sa cuota menorquina des jugador del CE Mercadal Bartomeu Amengual va guanyar a nel Constancia per 0-1 i fer-se amb el Trofeu Dijous Bo.

Sa Selecció Balear, no es reunia per jugar des de feia 20 anys i es pasat dijous ho va fer per jugar es Trofeu inquer, que feia 15 anys que no es disputava, al Nou Camp d’Inca.

Selecció Balear-Dijous Bo (Copa)

La selecció balear masculina absoluta no es reunia per jugar des de feia 20 anys i un combinat de jugadors de Tercera RFEF, dirigits pel tècnic Pep Barceló s’ha imposat 0-1 amb gol de Dani Santos de penal en la primera part, contra el Constància.

Sa llista que van jugar algún minut le van completar es jugadors del Santanyí, Adrià Nicoli, Óscar Sánchez i Víctor Gibert; es del  Andratx,  Adrián Garrido, Diego Martínez, Javier Castedo; del Collerense, Álex Ebulabate; del Binissalem, Borja Gurrionero i Pau Seguí; del Llolsetense, Conrado Francisco Carross i Giovanni De la Vega; del Platges de Calvià, Ismael Estévez, Gabriel Santos i Marco Jaume; del Sóller, Miguel Bestard; del Inter Manacor, Jordi Ramis i Miguel Álvarez; i del equips eivissencs Penya Independent, Isidro Miguel Jareño i Fernando Andrada; del CE Sant Jordi, Marc Matas; i del Portmany, Sergi Casals. Sa representació ‘menorquina’ com sa dit le va fer es jugador del CE Mercadal, Bartomeu Amengual.

 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*