Escola d'estiu 2022 de vela i caiac del Club Nàutic Ciutadella
Compartir

Amb ple total, riures i amor a la mar i a la navegació

S’Escola d’Estiu 2022 del Club Nàutic Ciutadella tant de vela com de piragüisme torna a ser un èxit total enguany, tant de participació de fillets i filletes com del seu desenvolupament en sí. Desenes d’infants de Ciutadella com també estiuejants de la nostra illa trien el CN Ciutadella per a viure un estiu més que agradable, amb la mar com a acompanyant principal i amb un repte principal i innegociable: xalar.
El mateix Toni Mascaró, director tècnic de vela lleugera del CN Ciutadella, ens assegura que els fillets i filletes disfruten en el Moll de la Trona. Aquests dies han començat noves quinzenes d’Escola d’Estiu CNC amb l’arribada del mes d’agost i Mascaró constata un any més que hi ha un ple total, s’ho passen molt bé en el club i la majoria repeteixen de cada any.
Una Escola d’Estiu de vela i caiac en la què els reptes són com sempre aprendre amb la natura, xalar, educar amb la mar, etc. De fet, per alguns dels alumnes es tracta de conèixer el món de la navegació per primera vegada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *