Flamant quarta posició final de 4Mariners as Campionat d’Espanya de Pesca d’Altura Currican

4Mariners as Campionat d'Espanya de Pesca d'Altura Currican
Compartir

 S’embarcació des Club Nàutic Ciutadella queda just fregant es podi 

Brillant. D’aquesta manera es pot qualificar el paper de l’embarcació 4Mariners del Club Nàutic Ciutadella en el Campionat d’Espanya de Pesca d’Altura Currican 2022 que s’ha celebrat aquest cap de setmana des Be a Cala d’Or, en aigües de Mallorca. Finalment la barca del CN Ciutadella que patroneja Juanmi Llompart ha tornat a Ciutadella amb una espectacular quarta posició espanyola, molt a prop del podi nacional que van tenir a la mà a Cala d’Or.
Finalment la primera i segona posició del Nacional 2022 serien per les embarcacions Burburín i Artic, respectivament i la 4Mariners del Club Nàutic Ciutadella, com a única representant d’Es Nàutic i de Menorca, firmava una espectacular quarta posició, en un darrer dia de campionat en el què hi va haver més activitat i el nombre de captures va ser més alt que a la primera jornada.
Tot i haver fregat i molt a prop el podi espanyol els representants CNC van acabar cedint davant l’embarcació local STragos, que per molt poca diferència aconseguia el tercer lloc final a Cala d’Or, on a la nit es va dur a terme el sopar de tancament del Campionat d’Espanya de Pesca d’Altura Currican, amb entrega de trofeus, per els cinc millors d’Espanya. 
La 4Mariners del CN Ciutadella va rebre el reconeixement per part de les autoritats locals, Federació Balear de Pesca i Casting i Federación Española de Pesca i Casting.
Diumenge Dia des Be i ja amb proa cap a Ciutadella el patró Juanmi Llompart i tota la tripulació ciutadellenca es mostraven molt satisfets d’haver participat en aquest campionat nacional en el què enguany s’estrenava la modalitat de “captura y suelta”, amb la dificultat que implica per les tripulacions d’adptar equips i tècniques de pesca. A més, es demostra el compromís dels pescadors esportius i federacions de pesca amb la pesca responsable i el respecte al medi marí. I com no, el CN Ciutadella en va deixar palesa a Cala d’Or la seva tasca responsable.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*