Wanderlust es proclama campió de sa classe 3 de creuers (vídeo)

Wanderlust-Copa d'Espanya RI de creuers
Compartir

Gran actuació d’Es Nàutic a la Copa d’Espanya RI de creuers a Pollença, on  també va ser segon de sa general a

Molt bona actuació dels equips del Club Nautic Ciutadella aquest passat cap de setmana en la Copa d’Espanya 2022 RI de Creuers que s’ha celebrat en aigües de Mallorca, de la mà del RCN Port de Pollença. Els creuers del CN Ciutadella finalment han ocupat les primeres tres posicions de la Copa Espanya RI a la classe 3 i una tercera i quarta posició a la classe 4.
El gran triomfador de la Copa en nom d’Es Nàutic ha estat el Wanderlust de l’armador del CNC, Josep Pons Faner, que ha sortit vencedor a la seva classe i empatat a punts amb l’Alba III del CM Mahón a la primera posició de la clasificacio general, entre un total de 36 inscrits. L’embarcació Wanderlust ha protagonitzat una espectacular remuntada després que en el primer dia de trofeu i després de liderar tota la prova, un error en la seva elecció de vela el va posar en una novena posició que feia perillar i molt les possibilitats de podi. El segon dia però, després de dos tercers, el Wanderlust (CN Ciutadella) es va posar líder de classe i tercer a la general.
Finalment al darrer dia i guanyant la darrera prova va acabar empatat a punts a la primera posició i com a flamant campió de classe de la Copa Espanya 2022 de Pollença. Josep Pons Faner es mostrava molt agrait i va voler oferir aquest trofeu a la seva tripulació, “perquè sense ells seria impossible”, va dir. Josep Torres,
Arturo Barranco, Kassandra Pons, Toni Ponsetí, José Maria Ulldemolins i Albert Codinachs.
Per altra banda, molt bona Copa també a Mallorca del Chica Txeca del seu germà, Toni Pons Faner, segon a la classe 3 i tercer finalment a la classificació general, amb dies molt bons de navegació dels CNC. El Bitxet de Toni Cavaller acabaria tercer i també en el podi en classe 3 i cinquè de la general mentre que S’AviMiki de Miguel Pons i el Chicory de Xavi Cardell donaven la cara i finalitzaven el sisè i setè de la classificació absoluta, entre una trentena de creuers presents a la prova nacional. S’Avi Miki era tercer i el Chicory quart en la classe 4. El Marball de David Cleofé també complia a Mallorca.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*