Es nou creuer mini ‘Gínjol’ de Felip Moll es sumen al projecte ‘Veles per l’Alheimer’

Nou Mini el Gínjol-Felip Moll
Compartir

 Es regatista des Club Nàutic Ciutadella de cara a aquesta nova temporada esportiva 

Es regatista i comodor d’Es Nàutic Felip Moll s’ha sumat aquests passats dies as projecte Veles per l’Alzheimer, com ha anunciat públicament aquesta associació.
Moll i es seu nou creuer de sa classe mini ‘Gínjol’ s’han adherir per aquesta nova temporada 2022 a aquest projecte de Veles per l’Alzheimer, que va néixer de quatre enamorats de la mar que han viscut de prop sa duresa i sa solitud d’aquesta malaltia i que volen aportar es seu gra d’arena compartint sa seva passió i acostant es beneficis de la mar i de sa naturalesa a ses famílies d’afectats per Alzheimer. I Felip Moll i es Gínjol es pugen a aquest projecte solidari, representant al CN Ciutadella.
Es prototip de carboni adquirit fa uns mesos a França per Felip Moll ja du plasmat es disseny en el casc, de cara as nous i ambiciosos reptes d’enguany per es regatista CNC i amb es repte de donar un missatge de sensibilització i conscienciació.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*