David Ponsetí guanya a Palma es Trofeu Audax Marina 2021

David Ponsetí-Trofeu Audax Marina 2021
Compartir

Es regatista d’Es Nàutic guanya amb autoritat  es trofeo orghanitzat per es RCN Palma en sa classe ILCA6, després d’un diumenge sense vent 

No va poder ser. Malgrat que els regatistes tenien ganes de competir i que el Comitè de Regates va fer tot el possible per posar en marxa la regata, el vent va decidir diumenge migdia no aparèixer aquesta vegada i la Regata Audax Marina de vela lleugera es va quedar sense segona jornada, tampoc per els representants de la flota del Club Nàutic Ciutadella. El pronòstic ja era pessimista quan els regatistes es van fer a la mar a les 10.30h del matí però la situació va empitjorar encara més en arribar al camp de regates, amb la pressió enfonsada i molta inestabilitat. Finalment, la suspensió es va confirmar a les 13,30 hores.
David Ponsetí-Trofeu Audax Marina 2021
D’aquesta manera, els resultats obtinguts el dissabte durant les dues mànigues disputades en la primera jornada són els que han posat al final nom als campions de l’edició 2021 de la Regata Audax Marina, que organitza el Real Club Nàutic Palma. En Ilca 6 la victòria ha estat pel regatista del CN Ciutadella, David Ponsetí, que va aconseguir un notable avantatge sobre el segon classificat, Daniel Cardona, del CN s’Arenal. Ponsetí seria a més primer sub-17 i Borja Torres (CNC) acabaria tercer en la mateixa categoria.
A part, tot igual també en Optimist, classe que reunia més veles, amb 128 esportistes inscrits lluitant per navegar millor que els seus rivals. Toni Mesquida (CN Ciutadella) finalitzava el sisè de la general i quart sub-16 i els seus companys de club Bernat Soler i Clara Mendoza serien el 38 i el 40 a la general.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*