Es Nàutic-Copa Balear Caiac de Mar
Compartir

Tres metalls de plata i dos de bronze per es Club Nàutic de Ciutadella en sa primera Copa Balear

Frofitós i notable primer tast de sa nova temporada 2022 per es palistes des Club Nàutic Ciutadella desplaçats aquest dissabte a Sant Antoni de Portmany per disputar sa primera Copa Balear.

Es nou membres des CN Ciutadella presents a Eivissa han haver d’afrontar un recorregut curt de nou quilòmetres, des des port.

As final, Dani Sánchez Viloria, Pilar Cornejo i Bep Marquès es penjaven sa medalla de plata balear en ses seves respectives categories. Viloria era segon en Sénior i a més era segon de tots es caiacs, amb un temps de 00:42:44. Cornejo feia el mateix en fèmines en sa categoria Veterana 50-54, amb un crono de 01:06:33. I Marquès també seria plata en Veterans 55-59 i un temps de 00:50:15.

A part es CN Ciutadella tornava amb es bronzes de Ricard Ruiz en Veterans 50-54 (00:48:42) i d’Arturo Grijalba en Veterans 60-64 (00:55:01).
De sa resta, el K-2 Cadet format per Haize Quevedo i Marc Sans eren sisens i Jordi Marquès en Sénior i Joan Llabrés en Júnior tornaven satisfets a Ciutadella, tot i no poder lluitar per es podi final.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *