Campionat Social de Pesca amb Canya 2021
Compartir

Per darrera de Capella hi quedarien Carlos Gener i Josep Juaneda 

Capella a més guanyar sa Peça Major, un Turmaçot de 0’560kgs

Sa petita treva que va donar es temps a Menorca va possibilitar que finalment es Club Nàutic Ciutadella pogués celebrar aquest dissabte dematí es XII Campionat Social de Pesca amb Canya 2021, amb un total d’una quinzena de participants a sa cita de pesca recreativa que tanca aquest curs 2021 a Es Nàutic.
Campionat Social de Pesca amb Canya 2021
Després que sa junta directiva decidís hora per hora muntar es campionat veient que es temps es calmava una mica, finalment, Josep Manuel Capella seria es flamant guanyador de s’edició d’enguany, per davant des seus companys CNC, Carlos Gener i Josep Juaneda. Capella guanyava amb una pesada total de 4.940kgs i a més es feia amb es títol de Peça Major, amb un Turmaçot de 0’560kgs.
Per darrera de Capella hi quedarien, Carlos Gener, amb una pesca final de 3.935kgs i a només 5 grams de diferència, Josep Juaneda seria tercer enguany.
Un Social en es què una vegada més va guanyar es companyerisme, s’esportivitat i es sentit comú amb sa pesca, com a senyes d’identitat des CN Ciutadella.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *