Club Nàutic Ciutadella - Rafel Torrent i Gonçal MollGonçal Moll, -iaquierda nuevo presidente del CN ​​Ciutadella
Compartir

Podria ser una prova decisiva en un any olímpic 

Molt bones vibracions per el president i vicepresident del Club Nàutic Ciutadella, Rafel Torrent i Gonçal Moll, en la seva visita a l’emblemàtic BISC. Situat en l’àmbit de Port Fòrum, el Barcelona International Sailing Center (BISC) s’ha convertit en un referent nacional i internacional de navegació d’alt rendiment. I els dos màxima representants de la junta directiva del CN Ciutadella hi van anar amb un objectiu molt clar: aconseguir dur a Ciutadella i a Menorca el Campionat d’Europa Làser 2024.
Torrent i Moll van mantenir una trobada amb el màxim responsable d’EurILCA (Làser Europa) i van tornar a l’illa amb la senssació que va anar “molt bé i va ser un viatge molt profitós. Veurem si ho aconseguim”, comenta el president Torrent. Després de bastants d’anys, tenir al Moll de la trona l’Europeu 2024 suposaria tornar el club i les seves aigües al panorama internacional de primera línia.
Amb esportistes procedents de tot el món, el BISC és, des de l’any passat, un dels tres centres acreditats com a centre d’entrenament de vela per la World Sailing, també coneguda com la Federació Internacional de Vela.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *