Joan Fuster, campió XXVI Open FEDC per a jugadors invidents

Joan Fuster Open FEDC jugadors invidents
Compartir

El jugador del Centre de Cultura des Castell, Joan Fuster, ha tingut el merescut premi a la seva dedicació i bona actitud davant el tauler, guanyant – destacat i amb la puntuació perfecta, l’important open de la ONCE, jugat a San Fernando (Cadis), del 2 al 7 d’aquest mes d’octubre, imposant-se destacat a 41 jugadors. Les dades del torneig les trobareu a https://info64.org/xxvi-open-fedc/standings?fbclid=IwAR1wX2aFR1g8IfyPMxZWXlCqqEEGNn-lC_Tu6GrXw0E7pKW98MO26ChW7c8.

Aprofitem també per compartir el següent enllaç, prou il·lustratiu d’aquesta modalitat del nostre esport https://www.abc.es/deportes/abci-ajedrez-sordociegos-enf-202110070141_noticia.html?fbclid=IwAR3_qlZmhSiKiNAiIo54niq4ksceu9eMvy1A-CGe4y1gRq_K2HOSL13qSw8

Volem felicitar també a la seva entrenador Liudmila Kolotilina per la bona feina que estan fent junt i no hem d’acabar sense agrair a en Joan Fuster, amb independència del seu important triomf i de la qualitat del seu joc, en bon ambient que ha creat al Centre de Cultura des Castell i per extensió al escacs de Menorca, on reparteix bones vibracions sense que l’haguem sentit queixar-se de res, quan algun motiu podria al·legar. UN magnífic model per a tot. 

Informa: Guillem Simó 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*