Chica Txeca campió de Balears de Creuers RI

Chica Txeca-Campionat de Balears de Creuers 2021
Chica Txeca-Campionat de Balears de Creuers 2021
Compartir

Domini absolut des Club Nàutic Ciutadella amb triomf del Chica Txeca després d’un polit mà a mà amb Wanderlust

Podi absolut del Club Nàutic Ciutadella en el Campionat de Balears de Creuers 2021 que s’ha celebrat aquest cap de setmana en aigües de Colònia de Sant Pere i de la mà del club local. Finalment les tres primeres posicions han estat per creuers del CN Ciutadella, amb victòria final del Chica Txeca de Toni Pons Faner, seguit del Wanderlust del seu germà Josep i de l’Atrià de Joan Josep Vilafranca.
Wanderlust-Campionat de Balears de Creuers 2021
Wanderlust-Campionat de Balears de Creuers 2021
Un Campìonat de Balears 2021 que després que el dissabte tingués com a clar dominador al Wanderlust, ja el diumenge es va poder viure una gran darrera regata del Chica Txeca, on una decisió a la primera cenyida li donava un marge que després va saber mantenir durant tota la regata, aconseguint guanyar la prova i el campionat. Cal destacar que l’embarcació navegava amb tres tripulants molt joves, tots del Club Nàutic Ciutadella, demostrant que en el club hi ha una gran cantera i futur en la classe de creuer.
Un Autonòmic 2021 de creuers que durant tot el cap de setmana ha suposat un mach race preciós, Chica Txeca i Wanderlust.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*