Piscina des Mercadal
Compartir

Sa Presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, acompanyada per es batle des Mercadal, Francesc Ametller, sa presidenta des Govern, Francina Armengol, es Vicepresident del Govern, Pedro Yllanes, sa consellera d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez, i es director insular d’Esports, Josep Juaneda, ha participat en sa inauguració de la zona esportiva des Mercadal.

Sa remodelació d’aquestes instal·lacions ha anat a càrrec de s’Ajuntament des Mercadal i ha comptat amb es suport des Consell Insular, amb el 15% des cost total de ses obres, i des Govern balear, amb es 10% des cost total.

En concret, sa institució insular a través des Pla Insular de Cooperació de 2017 ha aportat 135.000 € dels 1.189.995 € per a sa instal·lació d’una central de Biomassa d’estella de calor tèrmic i de 35 plaques fotovoltaiques, el que permetrà que en un dia de sol es cost de s’energia elèctrica per a sa climatització i generació d’aigua calenta sigui zero. A més, amb es Pla Insular de Cooperació del 2018 també va aportar 142.000 € dels 309.500 € per a sa instal·lació de sa coberta mòbil de sa piscina.

Per altra banda, a través des Pla Insular d’Equipaments Esportius, s’ha aportat 46.000 € dels 87.374,11 € per a s’execució des solàrium i sa piscina de xapoteig.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *