Finals Escolars tripleta CNC
Compartir

Soler, Mesquida i Mendoza, d’Es Nàutic; Gregorio i Sosa, des CM Mahón i Rami, des CN Villacarlos en sa darrera regata classificatòria autonòmica

Es prometedors regatistes des Club Nàutic Ciutadella, Bernat Soler, Toni Mesquida i Clara Mendoza, de sa classe Optimist, han partit a primera hora d’aquest matí de dissabte cap a Mallorca per a disputar ses esperades Finals Escolars 2021, entre avui i demà, a Cala Gamba.

Aquesta és ja sa darrera regata classificatòria autonòmica de sa temporada per es tres regatistes CNC, que han viatjat a s’illa major amb Roser Gregorio i Juan Sosa des CM Mahón i des CN Villacarlos, Sergi Rami Pons, acompanyats des tècnics, Pedro Pons, Sebastià Mesquida (CNC) i Sito Pons, un de cada club menorquí.

Només es 60 millors regatistes Optimist de ses Illes Balears són aquest cap de setmana a Cala Gamba, després de ses oportunes classificatòries i segons Toni Mascaró, director tècnic de vela lleugera del CN Ciutadella, “les ganes dels fillets són moltes, volen demostrar que no estan a les Finals de rebot o casualitat i volen demostrar que tenen prou nivell per estar entre els millor infantils de les Illes Balears”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *