Sa flota del club Nàutic Ciutadella és a Santa Eulària per el campionat de Balears ILCA 4 2021

Flota Es Nàutic- Balear ILCA 4 2021
Compartir
Cap de setmana intens de vela a ses Illes Balears i per es regatistes des Club Nàutic Ciutadella. Es grup d’Ilca 4 CNC es troba des d’aquest dimecres a Santa Eulària, a Eivissa, per competir en es Campionat de Balears 2021 d’aquesta classe.
Un nombrós grup de regatistes des CN Ciutadella i amb s’entrenador Javier Barrera intentaran deixar de nou a dalt de tot es nom d’Es Nàutic. 
Aitana Cavaller, Maria Gornès, Laia Mendoza, Toni Juan, Jaume Moll , David Ponsetí i Max Cateura formen sa flota CNC en aquest complex Campionat de Balears Ilca 4 del 2021. Barrera i companyia són a Eivissa amb opcions de fer un bon resultats i Laia Mendoza i David Ponsetí, després de les seves interessants Copes d’Espanya de Pollença, poden tenir opcions a un podi, sense descuidar a cap des seus companys.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*