Es germans Jordi i Josep Marquès, dos nous monitors de piragüisme per s’Escola d’Estiu 2020 d’Es Nàutic

EQUIP CNC
Compartir

Avui dilluns dia 6 de juliol s’obre una nova temporada de s’Escola d’Estiu en es Club Nàutic Ciutadella, sa d’aquest 2020 marcat per sa crisi des coronavirus, què ha condicionat ses nostres vides i, també, sa mateixa escola estiuenca des CNC. Així i tot tenim novetats ja que en es lloc de Biel Medina, que aquest estiu estarà de mariner, acompanyaran com a monitors a s’escola de piragüisme aquests mesos de juliol i agost els dos palistes i germans, Josep i Jordi Marquès.

Es dos faran feina colze a colze amb es director tècnic de sa secció de piragüisme, José Luis Moles, qui a més de dirigir s’Escola d’Estiu en aquests dos mesos, també seguirà amb ses sessions guiades de competició, amb es cap posat en es pròxim Campionat de Balears 2020. Es germans ajudaran a Moles sobretot en ses categories infantil i cadet també.
Una Escola d’Estiu que, tant en caiac com amb vela, complirà totes ses mesures de seguretat i higièniques establertes per sa conselleria de Salut per combatre sa pandèmia de sa covid-19.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*