Es CN Ciutadella torna a la mar

cnc
Compartir

Sa directiva valora positivament que es seus esportistes de vela lleugera i piragüisme puguin tornar a navegar

Es Club Nàutic Ciutadella va tornar a reprendre sa seva activitat, encara que sigui amb ses restriccions determinades per sa llei per sa pandèmia de sa covid-19. D’aquesta manera, s’entitat que presideix Rafel Torrent va comunicar as seus esportistes de vela lleugera i piragüisme que aquests ja poden accedir as club per a “fer esport de manera individual, amb cita prèvia i per torns”. Per açò s’ha hagut d’emplenar-se un protocol d’ús i higiene de ses instal·lacions des club i, així mateix, emplenar un altre formulari per a concertar una cita prèvia.
Des de sa junta directiva des CNC valoren de bon grau aquest retorn ordenat i amb seny de s’actividad, amb sa coordinació des tècnics, Toni Mascaró i José Luis Moles. “Positiu, molt positiu aquest retorn, sempre complint els requisits establerts”, comenta la directiva d’Es Nàutic. “Molt bona feina dels directors tècnics, Moles i Toni, informant i organitzant les sortides a la mar”.
En es CNC tenen clar que no volen afrissar. “Poc a poc i així com ens ho permetin, anam fent més activitat”, diuen.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*