El CCE Sant Lluís renova es gruix de sa plantilla de Regional

CCE Sant Lluís
Compartir
Sa plantilla del CCE Sant Lluís de sa temporada 2020-21 de s’equip de Regional pren forma amb sa renovació de disset des seus components des curs passat i sa incorporació de s’equip sub19 de Daniel Muñoz Peñato.
Una vinculació una temporada més, amb un grup de jugadors que aquesta passada temporada va anar de menys a més i va acabar en tercera posició de sa taula classificatòria. Es canvi de cicle, amb sa retirada de diversos jugadors en temporades anteriors i sa incorporació d’un gruix de jugadors joves a possibilitat que s’equip tingui un ampli marge de millora que ja va ser evident en es segon tram de sa temporada anterior. Aquest canvi generacional deixa sa plantilla amb una mitjana d’edat de 23,7 anys amb sa renovació d’aquests jugadors que seguiran a ses ordres de Víctor Pérez:

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*