Subhasta solidària de sa Federació Balear de bàsquet ‘Cistelles pel futur’

Cistelles al futur
Compartir

Subhasta solidària d’objectes significatius del bàsquet a les Illes Balears

Sa Fundació FEBIB 1935, de sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears (FBIB), ha organitzat una subhasta solidària d’objectes significatius des bàsquet a ses Illes Balears donats per persones que formen part de sa història des bàsquet balear i de diferents clubs amb s’objectiu de recaptar doblers per a ajudar a ses famílies i clubs perquè es seus fills i filles continuïn gaudint d’aquest esport sa propera temporada.

Davant aquest nou escenari d’incertesa econòmica i social provocat per sa pandèmia des COVID-19, sa Fundació vol aportar es seu granet d’arena i s’ha encarregat de recopilar més de 30 objectes de valor per a subhastar des 19 as 26 de juny a través de sa pàgina de Ebay Solidario. Hi podreu trobar banderoles, camisetes de joc o sa pilota daurada campiona del món al 2006 firmada per es jugadors de sa Selecció Espanyola, entre d’altres objectes significatius.

Es total dess doblers recaptats aniran destinats íntegrament as pagament de ses llicències federatives de ses primeres categories de cada illa per iniciar es seu camí en es món des bàsquet o garantir, així, sa seva continuïtat en es seu club.
A ses illes de Mallorca i Menorca es doblers aniran destinats a sa categoria d’Iniciació, a Eivissa a sa categoria de Premini i a Formentera a ses categories d’Iniciació i Premini.

Mostrem un enorme agraïment a totes aquelles persones i clubs que ens han donat un trosset de sa seva història en es món des bàsquet.

CALENDARI DE SA SUBHASTA SOLIDÀRIA

9 de juny

Presentació de tots es objectes a sa pàgina web de sa FBIB que es subhastaran en es propers dies.

19 de juny

– 18:00. Presentació oficial de sa subhasta solidària a través des directe d’Instagram de la FBIB (@fbibasquet)
– S’obre sa subhasta solidària a Ebay Solidario. A les 18:15 es farà públic s’enllaç des productes.

26 de juny

Finalitza sa subhasta solidària a Ebay Solidario.

A més de sa subhasta solidària, aquell que ho desitgi podrà fer sa seva aportació voluntària per ajudar a cobrir es pagaments de ses llicències federatives de ses primeres categories de cada illa de sa propera temporada.

Es nombre de compte on fer l’aportació solidària és

IBAN: ES02 2100 0551 5902 0057 3860

Concepte: Subhasta solidària FEBIB1935

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*