farragut
Compartir

Sa millor vela es cita a Ciutadella amb s’Almirall Farragut 2018

farragut

Aquest cap de setmana, amb sortides cada dia a les 11 hores des matí, es celebra en aigües de Ciutadella es LXII Trofeu Nacional Almirall Farrafut en ses classes Optimist, Làser 4.7 i Creuers, organitzat per es Club Nàutic Ciutadella.

S’edició d’aquest 2018 es va haver de suspendre fa dues setmanes per es mal temps a s’illa i aquests dies tot fa pensar que es temps sí respectarà as regatistes i es podrà dur a terme un des tornejos de més renom a nivell de ses Illes Balears.

Per aquest LXII Trofeu Nacional Almirall Farragut d’Es Nàutic sa participació novament serà bona, amb uns 50 representants amb optimist, des que en venen una desena d’Eivissa (Sant Antoni de Portmany), més tots es de Menorca, des diferents clubes. Amb Làser 4.7 seran de Menorca uns 25 i amb Creuers seran uns 10 preveu s’organització.

Club Nautic Sant Antoni de Portmany (CNSA), Club Marítimo Mahón (CMM), Club Nàutic Villacarlos (CNV) i s’amfitrió, Club Nàutic Ciutadella (CNC) donaran vida aquest cap de setmana as Farragut 2018, un trofeu molt especial sobre tot per es regatistes d’Es Nàutic.

Diumenge capvespre, a les 17 hores, es celebrarà sa clausura i lliurament de trofeus, en es mateix Club

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *