Trobada de formació per as àrbitres locals de bàsquet
Compartir

Trobada de formació per as àrbitres locals de bàsquet

Trobada de formació per as àrbitres locals de bàsquet

El passat dijous 12 d’Octubre as Pavelló esportiu municipal de Ferreries, va tenir lloc una trobada de formació per as àrbitres locals des clubs de bàsquet de Menorca.

Des de sa Delegació arbitral i amb col.laboració amb es club local CB Ferreries es van preparar una série d’activitats i xerrades per tal de que es joves que actuen com a locals en es partits des més petits de cada club.

A les 10:30 es va fer una petita presentació per part des col.legiats i cada jove va rebre un paquet de benvinguda, amb un reglament, un dossier d’iniciació a sa feina d’àrbitre i d’oficial de taula i un joc de bolígrafs i actes per començar ses pràctiques.

Cap a les 11:00 els joves es van dividir en 2 grups. Un va treballar es reglament de manera teòrica a s’aula habilitada, mentre s’altre es va aproximar cap as reglament de manera pràctica, a peu de pista i a partir de senyals i indicacions.

Cap a les 12:00, una vegada es 2 grups ja van haver realitzat ses dues parts, es va passar a realitzar partits de 5 contra 5 on es joves i ses joves de cada club van poder practicar ses feines d’àrbitre o oficial de taula, amb s’ajuda des membres des col.lectiu arbitral que hi col.laboraren.

A les 13:30 i després de 3 hores d’activitats, sa trobada es va donar per acabada amb un crit conjunt, valorant s’experiència de manera molt positiva i amb ànim tant per part des joves com dels col.legiats de seguir treballant junts per millorar es futur des bàsquet.

En total van asistir 40 joves, disposats a conèixer i aprendre més des joc i es reglament, i qui sap si en un futur iniciar-se en es món de s’arbitratge.

Fotos: Delegació arbitral de bàsquet de Menorca

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *