Visita Garbajosa
Compartir

Primeres passes per aconseguir sa presència de sa selecció espanyola femenina a ses Illes Balears

Visita Garbajosa

Es president de sa Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), Jorge Garbajosa, ha visitat avui ses Illes Balears per mantenir una reunió amb sa presidenta del Govern, Francina Armengol, sa consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur i es director general d’Esports, Carles Gonyalons i tractar sa possibilitat de posar en marxa un procés de col.laboració conjunta per aconseguir sa presència a ses Illes Balears de sa selecció femenina absoluta durant s’estiu de l’any que ve amb motiu de sa preparació des Mundial que en 2018 es disputarà a Tenerife. En aquesta reunió també han participat es president de la FBIB, Juanjo Talens i es vicepresident, Pedro Terrasa. 

Segons ha explicat Garbajosa, “ha estat una trobada molt profitosa on ha constatat la bona predisposició del Govern i de la FBIB per fer feina conjunta i aconseguir que la selecció absoluta femenina vingui l’estiu del pròxim any a preparar el mundial a l’arxipèlag”. Es president de la FEB ha reconegut que encara “queda molta feina per davant però existeix el compromís conjunt de treballar per convertir aquest projecte en realitat”. 

Sa consellera de Cultura, Transparència i Esports, Fanny Tur, ha destacat sa importància de tenir sa referència d’Alba Torrens a sa selecció i ha mostrar sa seva disposició per treballar amb s’objectiu d’aconseguir sa presència a ses Illes Balears de sa selecció femenina i que aquest esdeveniment “sigui molt més que un partit amistós”. Segons ha explicat Tur, es vol aprofitar també per convertir aquesta visita “en una trobada de la selecció amb l’esport base femení de les Balears”. 

Per sa seva banda, es president de la FBIB, Juanjo Talens, s’ha mostrat molt agraït tant as Govern com as president de sa FEB per sa “predisposició mútua per fer realitat un esdeveniment d’aquesta importància”. 

Abans d’aquesta trobada, es president de sa FEB juntament amb es president de sa Federació de Bàsquet de les Illes Balears han visitat es Poliesportiu Prínceps d’Espanya per compartir uns moments amb els jugadors i jugadores des programa del CTEIB.

Juan Antonio Bauzá/Departament de Comunicació FBIB

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *