CRIS I DANI, Fisics Ciutadella
Compartir

Cris Pons i Dani Pérez, des Físics, bronze a sa Lliga Nacional de karate

CRIS I DANI,  Fisics Ciutadella

Espectacular actuació aquest cap de setmana de sa karateka des Físics Ciutadella Cris Pons a nova edició de la Liga Nacional absoluta celebrada a Astúries.
Sa jove esportista de Ciutadella, amb només 17 anys, s’ha penjat sa preuada medalla de bronze, competint amb lluitadores bastant més majors que ella. Campionat ha estat sa companya des Físics, Cris Ferrer, d’Eivissa.
A Astúries, Cris Pons va fer es primer combat amb s’actual campiona d’Espanya i va perdre 2-1. Després, com que va arribar a sa final, sa del Físics va tenir repesca, sa cual va guanyar 3-0 i aquesta victòria li va fer guanyar sa medalla de bronze, davant sa seva enorme satisfacció i sa des propi club, que veu com Pons, ara a terres catalanes enguany, promet i molt en es món des karate.
Deia Pons estar “molt contenta ja que es tracta des meu primer campionat sénior oficial i es fet d’estrenar-me fent podi és molt positiu”.
Al marge, feliços també en veure com un altre karateka sortint des Físics Ciutadella, en Dani Pérez, també acabava tercer i es col·locava es bronze as coll en aquesta segona Liga Nacional.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *