imatge-tir-lliure1
Compartir

TIR LLIURE

GRÀCIES A TOTS I BONES FESTES!!!

Per Xus Rotger

imatge-tir-lliure

16 d’Octubre passat, minuts abans de començar el partit de categoria EBA a Ses Canaletes, a on faig ses estadístiques oficials. Se m’atraca en Jaume Fiol i em proposa fer ses cròniques dels partits EBA per es seu mitjà de comunicació digital, deportesmenorca.com.

No ho dubt un moment i sa meva resposta és afirmativa. Així comença la meva col·laboració amb deportesmenorca.com. Després de publicar la primera crònica li propòs a n’en Jaume fer un seguiment de les lligues sénior i júnior de Menorca, a el que ell es mostra encantat. És l’inici d’una nova secció, “El Rincón del Básquet”, que surt per primera vegada el dia 19 d’Octubre. Aquesta secció té com a objectiu donar veu a un bàsquet de vegades oblidat, que no té un titular a la premsa, és una forma d’intentar valorar i donar una petita empenta a la feina que es fa des dels clubs, directius, entrenadors, delegats i jugadors.

Després, dia 6 de Novembre, neix un altra secció, “Tir lliure”, una visió personal del bàsquet menorquí, un article d’opinió setmanal que només pretén donar el meu punt de vista sobre distints aspectes de l’esport de la cistella a Menorca.

No pretenc jugar a ser periodista, no ho som ni ho seré, no pretenc fer grans cròniques ni articles, sinó que intent informar a sa meva manera, de forma molt modesta, però sempre pensant amb el bé del bàsquet a l’illa, que setmana rere setmana puguin veure com la seva feina té una finestra per a vont mirar.

No sé si escric bé o no, simplement intent ajuntar quatre lletres amb sentit, que és el que m’agrada fer, i en Jaume em dóna sa confiança necessària per continuar fent-ho al nou any que començarà.

Simplement servesquin aquestes quatre retxes per agrair, en primer lloc a l’alma mater d’aquesta pàgina, en Jaume Fiol, gràcies per pensar amb jo i gràcies per sa confiança i llibertat que em dónes per escriure. Gràcies també a tots els que ens passau informació dels partits sénior i júnior, sigui de manera puntual o habitualment. Gràcies a vosaltres la informació de cada partit pot ser més completa.

Gràcies als clubs per deixar-nos agafar material fotogràfic de les vostres xarxes socials. I gràcies a vosaltres, amics lectors, per la bona acollida, per seguir-nos setmana rere setmana. Amb els errors i encerts que pugui tenir, simplement intent tenir-vos informats.

Pel 2017, el nou any que prest començarem, intentarem seguir en la mateixa línia, i anim a tots els que vulgueu, a passar-me informacions dels distints partits júniors i séniors, setmana rere setmana, per fer més rica i atractiva la secció “El Rincón del Bàsquet”. Simplement parcials de partits, com ja ens passen des de alguns clubs, és de gran ajuda per redactar les cròniques, així com qualsevol fotografia dels partits que es juguen. Pos a la vostra disposició el meu correu electrònic perquè ho pugueu fer, xusrotger@gmail.com.

Amics, simplement em queda desitjar-vos a tots un Bon Nadal i Feliç Any Nou, 2017.

Risoabraçada a tots!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *